Inmeridiem
Inmeridiem er et kunstverk som skjer én gang om dagen, for et publikum på én, på det nøyaktige øyeblikket mellom soloppgang og solnedgang. Verket er installert i tredje etasje på Deichman Bjørvika fra 22. september 2021 til 23. september 2022.
Ofte stilte spørsmål
Hvor lenge varer det?
Hele opplevelsen varer omtrent 15 minutter, men sett av minst 45 minutter for ditt besøk. Det er viktig at du er i tide, ettersom kunstverket bare kan aktiveres innenfor en begrenset tidsramme. Hvis du ikke dukker opp ved innsjekkingstidspunktet, vil vi tilby opplevelsen til noen på biblioteket.
Hvordan kommer jeg meg dit?
Registrer deg i informasjonsskranken - Tredje etasje, Deichman bibliotek, Oslo
Anne-Cath. Vestlys plass 1
0150, Oslo
Koster det noe å reservere en billett?
Nei.
Hva om jeg er sen?
Hvis du er mer enn 15 minutter forsinket, vil opplevelsen bli tilbudt en annen person på biblioteket. Gi oss beskjed hvis du om du ikke får det til ved å sende en e-post til contact@inmeridiem.com
Når kan jeg kommer?
Når du klikker på "Reserver billett" videresendes du til et vindu med alle ledige tidspunkt. Merk at alle billettene er tilgjengelige på dagtid.

Som eneste gjest for dagen ber vi deg være oppmerksom på din reservasjon. Informer oss på contact@inmeridiem.com hvis du må avlyse.
Kan jeg ta noen med meg?
Inmeridiem kan bare oppleves av én person om gangen. Du kan ta med deg noen, men vi ber dem vennligst om å holde avstand til verket og opplevelsen. De kan også dokumentere opplevelsen med bilder/video fra avstand.
Alt er reservert. Hvordan opplever jeg verket?
Nye billetter for reservasjon legges ut den 15. hver måned. Du kan også ønske individuelle datoer utenfor de tilgjengelige månedene ved å skrive mail til contact@inmeridiem.com.
Reserver billett
Billetter (gratis) tilgjengeliggjøres den 15. hver måned.

Reserver billett gjennom Eventbrite ved å klikke denne lenken.

Hvis du har spesielle ønsker om plass utenom tilgjengelige datoer så send en mail til contact@inmeridiem.com.